Psykoterapeut København - Behandlinger med psykoterapi

Psykoterapi skal ses som en investering i dig selv og dine relationer. Gennem samtaler med en professionel psykoterapeut hos Psychology Group i København, kan vi hjælpe dig med at forstå dine tanker og handlinger bedre. I terapien lærer du at få en større tro på livet og turde leve det liv du drømmer om.

psykoterapeut københavn

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er, kort fortalt, samtaleterapi med terapeuter, hvor vi i fællesskab, vil fokusere på at identificere eventuelle negative handle- og tankemønstre, som kan stå i vejen for, at du kan opnå det du gerne vil. I psykoterapien lærer du at lytte til dine egne behov, samtidig med at lære at forstå, hvorfor du får disse negative tanker og følelser, og hvordan du kan håndtere dem.

Hvis du for eksempel slås med angst, ensomhed eller manglende selvværd, kan psykoterapi hos en professionel psykolog være en god idé. Ofte kan det føles svært at nå ind til kernen af dine problemer alene. Sammen med en psykoterapeut vil du kunne få en større indsigt.

Hvad kan en psykoterapeut i København hjælpe dig med

En psykoterapeut i København vil hjælpe dig med at tage ansvar i dit liv, hvilket gøres ved hjælp af de rette værktøjer. Disse værktøjer vil kunne hjælpe dig med at erstatte negative og fastlåste adfærdsmønstre med positive vaner, som i stedet virker meningsdannende, og som vil afspejle dine værdier.

Vi vil bruge forskellige terapi metoder til at gøre dig særlig opmærksom på uoverensstemmelser og modsætninger i din opfattelse af, hvordan tingene hænger sammen. Når vi har skabt en øget bevidsthed om dine problematikker, vil vi hjælpe dig med at få øje på dine styrker, og hvordan du kan anvende dem optimalt.

Hvordan arbejder vi som psykoterapeuter

Når du besøger Psychology Group i København, vil du blive mødt af en professionel psykoterapeut, som du, gennem individuelle samtaler, kan snakke med over flere sessioner. Psykoterapeuten vil sætte rammen for terapien, hvori du kan bestemme, hvad du gerne vil snakke om.

Al forandring starter med en selv. Det er derfor vigtigt, at du er et sted, hvor du ikke længere føler at dine adfærdsmønstre er hensigtsmæssige, og du derfor ønsker at skabe en forandring i dit liv.

Alle klienter er forskellige, og vores terapisessioner vil derfor foregå i et tempo, der er passende for dig, og som du føler dig tryg ved. Det vigtigste for os er, at du føler dig tilpas og velkommen i vores praksis.

Før vi begynder med terapien, vil du skulle fortælle os lidt om dig selv, din historie og hvad du ønsker hjælp til, hvilket terapauten løbende vil stille afklarende og udbydende spørgsmål til. Det vil være vores opgave, at skabe en tryg og tillidsfuld relation.

Kontakt os

Hvis du synes at det at tale med en psykoterapeut i København på Vesterbro, lyder som en god løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden, på telefonnummeret: +45 31 20 23 21 eller på mail: kontakt@psykologerne-koebenhavn.dk

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.

Vores behandlingsområder

Vi tilbyder terapi til individuelle voksne og børn, par, og familier. Du vælger selv eller får tildelt den terapeut som bedst kan hjælpe dig gennem dine specifikke problemstillinger.

Personlighedsforstyrrelse

Forstå og lær at håndtere emotionelle reaktioner

Kognitiv terapi

Forbedr eller styrk det mentale helbred med kognitiv terapi

Angst

Få styr på din angst med behandling gennem psykoterapi

Spiseforstyrrelse

Behandling af alle spiseforstyrrelser

Depression

Depression er unik og findes i forskellige sværhedsgrader

Parterapi

Identificer uhensigtsmæssige mønstre i forholdet og opnå bedre kommunikation

Stress

Find årsager og se løsninger med terapeutisk hjælp

Traume

Få redskaber til at bearbejde traumatiske oplevelser