cand.

Lene Bisgaard

Som tosproget psykoterapeut hjælper jeg både udlændinge og lokale, og jeg har erfaring med en bred vifte af problemer og emner, herunder angst, depression, traumer, sorg og tab, selvkritik, opretholdelse af ædruelighed, ægteskabs- og parforholdsproblemer, livsovergange, vrede, stresshåndtering og arbejdsrelaterede udfordringer.

Baggrund

Jeg har en kandidatgrad i klinisk rådgivning fra Monash Universitet i Melbourne, og jeg er registreret medlem af BACP (British Association of Counselors and Psychotherapists). Jeg har uddannet mig i Gottmans tilgang til parterapi – herunder følelsesfokuseret terapi (EFT), accept- og forpligtelsesterapi (ACT), og derudover er jeg også certificeret Newfield Network livscoach. 

Læs mere om, hvordan vi laver parterapi

Jeg har brugt de sidste 10 år på at rådgive og coache i internationale og lokale samfund i Hong Kong. Derudover har jeg specialiseret mig i traumainformeret pleje og selvmedfølelse. Jeg arbejder med par og enkeltpersoner både online og ved ansigt-til-ansigt sessioner.

Sådan arbejder jeg

Som en integrativ psykoterapeut trækker jeg på en række tilgange, der omfatter kognitiv adfærdsterapi og medfølelsesbaseret terapi samt mindfulness. Derudover arbejder jeg med personlig værdiafklaring.

Jeg giver dig et trygt og respektfuldt rum, hvor du kan tale åbent om dine tanker og følelser samt udforske, hvordan du kan forbedre dit liv. Gennem denne proces kan jeg hjælpe dig med at udvikle nye opfattelser af dine udfordringer og med at finde selvindsigt. 

Jeg vil desuden hjælpe dig med at udforske en række forskellige teknikker og strategier, som kan bidrage med at håndtere livets svære udfordringer. Vi kan også se på de ting, der ikke længere tjener dig i hverdagen, og jeg kan hjælpe dig med at få afklaret dine værdier og finde en balance mellem accept og forandring.

Det kan være skræmmende og svært at tage det første skridt til at komme i rådgivning, og det kan også være stressende i sig selv at bede om hjælp, hvilket kan få dig til at føle dig sårbar og selvbevidst. At tage det første skridt kan dog være nøglen til en helt ny begyndelse for dig. 

Min baggrund

Jeg er selv udlænding, og jeg har tilbragt 30 år i udlandet; hovedsageligt i Hong Kong, Storbritannien, Holland, USA og Australien. Jeg har boet og arbejdet i udlandet samt opdraget tre børn i udlandet, og jeg har derfor forståelse for, at livet som udlænding kan være både givende – men også udfordrende.

Uanset om du søger rådgivningshjælp, parterapi eller motiverende coaching, tilbyder jeg en tilgang hvor samtalen er i fokus, og hvor vi kan arbejde med dine udfordringer, livsspørgsmål og mål. Mit håb er, at vi gennem vores møder kan arbejde sammen for at hjælpe dig med både at få det bedre og leve bedre. 

Hvis du er interesseret i terapi eller har spørgsmål, så kontakt mig endelig. Det vil give dig en chance for at finde ud af, om mit arbejde kan være et godt match for dig eller det, du søger. At finde den rigtige terapeut er afgørende, da det er væsentligt, at du finder en, som du føler dig godt tilpas med, og som forstår dine unikke kampe. 

Læs også om psykolog Vesterbro, Nørrebro, Amager, Østerbro, Indre By, Valby og Lyngby her.

Kontakt os

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.