Psykolog Vesterbro - Professionel behandling i København

Hvad end du skulle gå og kæmpe med eller behøve hjælp til, så står vores psykolog på Vesterbro klar til at hjælpe dig med professionel behandling inden for mange forskellige områder. Sammen finder vi den helt rette balance for dig.

Vi er specialister inden for en lang række af behandlingsområder, herunder både personlighedsforstyrrelser, kognitiv terapi, angst, stress og meget mere.

psykolog Vesterbro

Mød en professionel psykolog på Vesterbro

Når du får behandling for dine psykologiske udfordringer af en psykolog fra Psychology Group, vil du altid kunne forvente at møde en diskret og professionel psykolog, som er åben overfor, hvad du føler og har at sige. Derfor kan du også føle dig sikker, når du modtager behandling – det hele vil holdes særligt fortroligt, og fokus vil ligge på dig og din udfordring.

Vores psykolog på Vesterbro har en lang uddannelse og mange års erfaring inden for faget, derfor vil du kunne forvente høj professionel faglighed, der vil medvirke til en god behandling og godt behandlingsforløb for dig. Vores team på Vesterbro rummer erfarne medarbejdere, der alle har stor erfaring inden for psykologi, der tager varmt imod dig.

Vi benytter os af behandlingsmuligheder, der er baseret på forskning, og vi sparrer internt om faglige udfordringer og erfaringer, der kan være til fordel for dig, dit behandlingsforløb og din udfordring. Vi er således et stærkt, sammentømret team, der i fællesskab søger at højne niveauet og kvaliteten af den behandling, vi tilbyder.

Kom i kontakt med en psykolog på Vesterbro

Skulle du have udfordringer eller problemer, som du ønsker at få hjælp til at løse eller lette, så kontakt endelig Psychology Group for behandling med en psykolog på Vesterbro. Vi overholder naturligvis alle etiske råd og retningslinjer, så du kan få et så sikkert og behageligt forløb som overhovedet muligt.

Vi tilbyder behandling fra en psykolog på vores kontor på Puggaardsgade 5, Vesterbro, hvor vi i rolige og behagelige omgivelser kan tage en snak om, hvad dine muligheder er, og hvad vi kan gøre. Vi ønsker at du får de bedste psykiske forudsætninger i din dagligdag.

Ønsker du at komme i kontakt med os, eller har du spørgsmål til et eventuelt forløb eller din egen situation og mulighederne, kan du kontakte os per telefon på +45 31 20 23 21 eller sende en mail på: peter@psychologygroup.dk.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.

Behandlingsområder hos Psychology Group

Som nævnt ovenfor, kan vi tilbyde hjælp og behandling inden for et bredt område af psykologiske udfordringer og problemer, der kunne hæmme dig og din hverdag. Det betyder også, at du kan finde hjælp til behandling fra en psykolog i nærheden af dig på Vesterbro, der specialiserer sig i netop dit udfordringsområde.

Vi tilbyder gerne individuel terapi, hvis du har behov for dette, hvor vi én til én kan tale om, hvad der udfordrer dig. Sammen vil vi finde den bedste metode til, hvordan vi kan behandle dit problem, så det enten kan lette eller tage byrden helt væk fra hverdagen. Se alle vores behandlingsområder nedenfor.

Personlighedsforstyrrelse

Forstå og lær at håndtere emotionelle reaktioner

Kognitiv terapi

Forbedr eller styrk det mentale helbred med kognitiv terapi

Angst

Få styr på din angst med behandling gennem psykoterapi

Spiseforstyrrelse

Behandling af alle spiseforstyrrelser

Depression

Depression er unik og findes i forskellige sværhedsgrader

Parterapi

Identificer uhensigtsmæssige mønstre i forholdet og opnå bedre kommunikation

Stress

Find årsager og se løsninger med terapeutisk hjælp

Traume

Få redskaber til at bearbejde traumatiske oplevelser