Psykolog Nørrebro - Professionel behandling i København

Hos Psychology Group tilbyder vi professionel behandling af en lang række områder, hvad end du måtte gå og kæmpe med. Vi er en gruppe af psykologer og terapeuter med mange års erfaring i at hjælpe klienter med forskellige problemstillinger. 

Vi er specialiserede i flere forskellige behandlingsområder, herunder både individuelle udfordringer som personlighedsforstyrrelser, angst, stress eller udfordringer i parforhold og familier, hvor vi eksempelvis tilbyder parterapi faciliteret af en psykolog eller terapeut.

psykolog Østerbro

Mød en professionel psykolog på Nørrebro

Bor du på Nørrebro, og vil du gerne have professionel hjælp af en psykolog til nogle udfordringer, som du har døjet med i en længere periode, eller har du brug for hjælp igennem en svær tid? Så tilbyder vi online konsultationer med en psykolog eller terapeut fra vores klinik i indre København. Du er også meget velkommen til at komme i et behandlingsforløb fysisk i vores klinik, hvis du foretrækker det. 

Vælger du at starte et forløb med en psykolog hos Psychology Group, kan du med garanti forvente at blive mødt med diskretion og fortrolighed du og din psykolog imellem. 

Du vil komme til at føle dig set og hørt, da det er dig og dine udfordringer, der er i fokus. Du vil blive mødt af åbenhed og din tilknyttede psykolog vil have intentioner om at hjælpe dig bedst muligt gennem et forløb, hvor I, i samarbejde, vil finde den rette balancegang.

Afspil video om Video Preview

Hvad kan vi tilbyde hos Psychology Group?

Hos Psychology Group er vi en gruppe af professionelle psykologer og terapeuter, som er specialister inden for en lang række behandlingsområder baseret på forskning. 

Vi gør meget ud af at sparre med hinanden og trække på hinandens erfaringer internt i gruppen, så vores klienter kan få den bedst mulige behandling med forskellige, kvalificerede inputs.

Vi mener, at alle bør have mulighed for psykologisk behandling, uanset hvad man går og døjer med af udfordringer. Vi har derfor indført online konsultationer, så alle har mulighed for at få behandling hos os, hvor end man bor eller befinder sig. Hvis du f.eks. bor på Nørrebro, kan du enten vælge at komme ind på klinikken, eller du kan spare transporten og få en konsultation med en psykolog online hjemmefra.

Derudover ved vi, at der bor mange i København, og på Nørrebro, der ikke taler dansk, hvorfor vi tilbyder psykologiske ydelser på flydende engelsk. Vi kan sågar hjælpe dig, hvis du, eller en du kender, er interesseret i behandling på spansk, tysk eller norsk.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.

Vores behandlingsområder

Hos Psychology Group behandler vi flere typer af udfordringer og problematiske adfærdsrutiner. Du kan herunder se vores behandlingsområder, og hvad du kan få hjælp af vores psykolog på Østerbro. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller dine muligheder med en psykolog, kan du altid kontakte os.

Personlighedsforstyrrelse

Forstå og lær at håndtere emotionelle reaktioner

Kognitiv terapi

Forbedr eller styrk det mentale helbred med kognitiv terapi

Angst

Få styr på din angst med behandling gennem psykoterapi

Spiseforstyrrelse

Behandling af alle spiseforstyrrelser

Depression

Depression er unik og findes i forskellige sværhedsgrader

Parterapi

Identificer uhensigtsmæssige mønstre i forholdet og opnå bedre kommunikation

Stress

Find årsager og se løsninger med terapeutisk hjælp

Traume

Få redskaber til at bearbejde traumatiske oplevelser

Kontakt os

Du kan vælge at udfylde vores formular her på siden, hvor du beskriver dine udfordringer, eller hvad du søger hjælp til, hvorefter du vil blive kontaktet snarest muligt af os angående en samtale.

Hvis du har uddybende spørgsmål til os angående et forløb hos Psychology Group, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os enten på telefon: +45 31 20 23 21 eller på mail peter@psychologygroup.dk.