Psykolog Østerbro - Få behandling af professionelle

Vi hjælper dig med dine udfordringer, og vi sigter i fællesskab mod at finde den rette balance for dig. Med mere end 50 års erfaring har vi behandlinger i alt fra spiseforstyrrelser, parterapi, depression, stress og meget andet. 

Uanset hvad du har behov for en psykolog på Østerbro til, kan vi med sikkerhed finde den bedste løsning for dig.

psykolog Østerbro

Professionelt uddannet personale

Du skal føle dig sikker, når du, sammen med vores psykolog, åbner op, og vi har stort fokus på det rette rum – fysisk og psykisk for dig. Vi har mange års erfaring udover vores uddannelse, og vi har derfor en del faglighed med i bagagen for at kunne sammensætte det perfekte forløb og en passende tilgang til dig.

Derudover har vi et team i København af uddannede medarbejdere, som dækker hele paletten inden for psykologien. Vi benytter os af forskningsbaserede behandlingsmuligheder, og vi er i konstant sparring på tværs for at lære af hinandens fagligheder og erfaringer.

Vi følger altid det etiske råd og retningslinjer sat af Dansk Psykolog Forening for på den måde at sikre dig den bedste hjælp på Østerbro fra en psykolog. Vi søger altid at have et etisk forsvarligt forløb med dig, og at vi er din fortrolige partner.

For at du altid kan få adgang til hjælp og støtte, tilbyder vi også behandling online såvel som fysisk. Det kan være, at du ikke ønsker at forlade dit hjem, eller at du er mest tryg ved en behandling i dine egne vante rammer.

Du har herunder mulighed for at lære vores terapeuter bedre at kende, og hvilke områder vi hver især er eksperter indenfor, samt hvilke behandlinger vi er specialiseret i.

Kontakt en psykolog tæt på Østerbro

Det kan være svært at komme igennem hårde tider alene, eller at livet kan synes uoverskueligt. Vi sørger sammen for at hjælpe dig med at komme igennem din vanskelige situation.

Vores fysiske kontor er at finde på Vesterbro, Puggaardsgade 5, og du har på den måde nem adgang, selvom du bor på Østerbro.

Hvis du har spørgsmål angående et forløb med en psykolog eller din situation og muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 31 20 23 21 eller på mail: peter@psychologygroup.dk

Vi har behandlinger på både dansk og engelsk, så hvis du kender en, som har behov for hjælp fra en psykolog på Østerbro, der ikke taler dansk, kan de henvende sig til os.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.

Vores behandlingsområder

Hos Psychology Group behandler vi flere typer af udfordringer og problematiske adfærdsrutiner. Du kan herunder se vores behandlingsområder, og hvad du kan få hjælp af vores psykolog på Østerbro. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller dine muligheder med en psykolog, kan du altid kontakte os.

Personlighedsforstyrrelse

Forstå og lær at håndtere emotionelle reaktioner

Kognitiv terapi

Forbedr eller styrk det mentale helbred med kognitiv terapi

Angst

Få styr på din angst med behandling gennem psykoterapi

Spiseforstyrrelse

Behandling af alle spiseforstyrrelser

Depression

Depression er unik og findes i forskellige sværhedsgrader

Parterapi

Identificer uhensigtsmæssige mønstre i forholdet og opnå bedre kommunikation

Stress

Find årsager og se løsninger med terapeutisk hjælp

Traume

Få redskaber til at bearbejde traumatiske oplevelser