Psykolog Lyngby - Få psykologhjælp i Storkøbenhavn

Hos Psychology Group står vi til rådighed med professionel behandling af mange forskellige områder, hvad omhandler psykologiske problemstillinger. Vi er et team af erfarne psykologer og terapeuter, som efter mange år med forløb og behandlinger af klienter står klar til at hjælpe dig med lige netop den udfordring, der måtte være. 

Vi er specialiserede inden for flere forskellige behandlingsområder, der både gælder individuelle udfordringer såsom angst, depression og personlighedsforstyrrelser eller problemer i parforhold og familier, som faciliteres af en af vore psykologer eller terapeuter gennem f.eks. parterapi.

psykolog Østerbro

Start et forløb med en professionel psykolog i Lyngby

Selvom vores klinik er placeret inde i indre by i København, tilbyder vi psykologiske ydelser til alle i Storkøbenhavn, også hvis du f.eks. bor i Lyngby, via online konsultationer, i tilfældet af at du synes, der er for langt til klinikken fra dit hjem rent geografisk.

Det er helt op til dig selv, om du helst vil have et forløb online, eller om du vil foretrække at komme ind fysisk i klinikken i hjertet af København. Uanset hvilken mulighed du vælger, så vil du få tilknyttet en psykolog eller terapeut, som du kan betro dig til. 

Du vil med garanti føle dig set og hørt, da vi går meget op i at være åbne og imødekommende overfor vores klienters udfordringer og problemstillinger. Det er altid klienten og en afbalanceret behandling, der er i fokus hos Psychology Group.

HVORFOR VÆLGE LIGE NETOP PSYCHOLOGY GROUP?

Det vi kan tilbyde i vores klinik er fem erfarne og professionelle psykologer og terapeuter, som med hver sine specialiserede område kan tilbyde et behandlingsforløb, der er skræddersyet lige netop dig/jer og dine/jeres udfordringer. 

Vi kan hjælpe med alt fra bl.a. kognitiv terapi, coaching, diagnosticering, misbrug, sorg og angst for blot at nævne nogle områder. Hvis du, eller en du kender, foretrækker at få behandling af en psykolog eller terapeut på et andet sprog end dansk, så tilbyder vi også et forløb på flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du har behov for behandling på spansk, norsk eller tysk. 

Vi har erfaret, at det er super effektivt med online psykolog forløb, da det giver en frihed for vores klienter, at de ikke behøver at bevæge sig udenfor deres hjem for at få hjælp. Det kan især være gavnligt i forbindelse med angst, hvis man har svært ved at bevæge sig ud i samfundet. 

Det er derfor en stor fordel ved at få behandling hos os, at vi tilbyder forskellige former for konsultationer og forløb, så det er tilpasset vores klienters behov. Selvom Lyngby ligger indenfor rækkevidde fra vores klinik, kan det for nogen være uoverskueligt at skulle tage toget eller køre i bil ind til indre by for at mødes med en psykolog, hvorfor det kan være gavnligt for dem at vælge et online forløb.

Vi mener bestemt ikke, at vores klienters udfordringer skal komme i vejen for at få den rette hjælp af en psykolog, så vi har derfor forsøgt at gøre vores behandling så let tilgængelig som muligt.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.

Vores behandlingsområder

Hos Psychology Group behandler vi flere typer af udfordringer og problematiske adfærdsrutiner. Du kan herunder se vores behandlingsområder, og hvad du kan få hjælp af vores psykolog på Østerbro. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller dine muligheder med en psykolog, kan du altid kontakte os.

Personlighedsforstyrrelse

Forstå og lær at håndtere emotionelle reaktioner

Kognitiv terapi

Forbedr eller styrk det mentale helbred med kognitiv terapi

Angst

Få styr på din angst med behandling gennem psykoterapi

Spiseforstyrrelse

Behandling af alle spiseforstyrrelser

Depression

Depression er unik og findes i forskellige sværhedsgrader

Parterapi

Identificer uhensigtsmæssige mønstre i forholdet og opnå bedre kommunikation

Stress

Find årsager og se løsninger med terapeutisk hjælp

Traume

Få redskaber til at bearbejde traumatiske oplevelser