Psykolog i Indre By - over 50 års erfaring med behandling

Med den rette behandling kan du få hjælp til dine psykologiske vanskeligheder i alt fra angst til depression. Hos Psychology Group i Indre By får du en psykolog, som har mange års erfaring. 

Vi ser på dine individuelle behov, for både behandling og proces, og sammensætter det bedste forløb for dig. Du vil altid møde en professionel sparringspartner hos os.

psykolog indre by

Høj faglighed og uddannet personale

Vi prioriterer dig og din situation, og vi har altid fokus på at møde dig, hvor du er. Derfor sammensætter du og vores psykolog i Indre By i fællesskab dit forløb og en passende tilgang, så du bedst muligt føler dig sikker og tryg. Du kan læse meget mere om alle vores psykologer her på siden.

Hos Psychology Group er vi en samling af terapeuter og psykolger, som omfavner flere områder inden for psykologien. På den måde kan vi sparre på tværs af fagligheder og få den bedste og nyeste viden, og vores psykolog i Indre By kan give dig den bedste behandling.

Med udgangspunkt i forskningsbaserede behandlingsmetoder og muligheder foretager vi behandlinger, som er sikre og efter retningslinjer fra Dansk Psykolog Forening, samt Etisk Råd. Vi behandler derfor dig og dit forløb med respekt, fortrolighed og nænsomhed.

Har du ikke mulighed for at komme forbi en psykolog i Indre By hos os, tilbyder vi også online behandlinger. Det kan ligeledes være, at du foretrækker denne form for behandling. Vi vil dog altid anbefale, at du kigger ind forbi vores placering på Vesterbro, Puggaardsgade 5.

Alle former for psykologiske vanskeligheder

Vi arbejder med behandlinger indenfor mange forskellige former og grader af psykologiske vanskeligheder. Med indsigt i alt, fra kompromissøgende parterapi til mulighederne for at identificere egen negativ adfærd og tankemønstre eller stress, kan vi hjælpe dig med de tanker og følelser, du går rundt med.

Uanset dine behov står vores erfarne team og din kommende psykolog i Indre By klar til at tage varmt imod dig. Vi hjælper dig med at se dine egne muligheder, og vi ønsker, at du får de bedste forudsætninger, for psykisk trivsel, i din hverdag.

Kontakt en professionel psykolog i Indre By

Står du fortsat med en masse spørgsmål angående behandlingsmuligheder, forløb eller til dine egne psykologiske vanskeligheder, er du altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om dine behov og ønsker.

Du kan både kontakte os på mail kontakt@psykologerne-koebenhavn.dk og telefon +45 31 20 23 21, hvor vi med glæde sidder klar til at besvare dine spørgsmål – store som små. Vores behandling med en psykolog er placeret i rolige omgivelser i Indre By i København, så du i behagelige rammer finder en løsning med os.

Hvis ikke du bor i Indre By, er der rig mulighed for offentlig transport hertil, da det ligger tæt på Hovedbanegården, og du kan derfor nemt komme hertil med forskellige transportmuligheder, hvis dette er nødvendigt.

Vi er klar til dig og dine problemer, og vi håndterer dig sikkert, fortroligt og med høj faglighed.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.

Vores behandlingsområder

Hos Psychology Group behandler vi flere typer af udfordringer og problematiske adfærdsrutiner. Du kan herunder se vores behandlingsområder, og hvad du kan få hjælp af vores psykolog på Østerbro. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller dine muligheder med en psykolog, kan du altid kontakte os.

Personlighedsforstyrrelse

Forstå og lær at håndtere emotionelle reaktioner

Kognitiv terapi

Forbedr eller styrk det mentale helbred med kognitiv terapi

Angst

Få styr på din angst med behandling gennem psykoterapi

Spiseforstyrrelse

Behandling af alle spiseforstyrrelser

Depression

Depression er unik og findes i forskellige sværhedsgrader

Parterapi

Identificer uhensigtsmæssige mønstre i forholdet og opnå bedre kommunikation

Stress

Find årsager og se løsninger med terapeutisk hjælp

Traume

Få redskaber til at bearbejde traumatiske oplevelser

Kontakt en god psykolog Amager

Hvis du synes, at vi lyder som et sted, hvor du kan føle dig tryg og tilpas i professionelle hænder, så står vi klar til at tage imod dig og dine udfordringer med et åbent sind og en masse værktøjer, der kan hjælpe dig.

Du kan udfylde en formular på vores hjemmeside, hvor du beskriver det, som du gerne vil have hjælp til, hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt vedrørende en opfølgende samtale. 

Hvis du ikke er helt klar til at gå i gang med et forløb, eller hvis du blot har nogle opførlgende spørgsmål angående vores team eller til et forløb hos Psychology Group, så skal du være hjertens velkommen til at kontake os enten på telefon: +45 31 20 23 21 eller på mail peter@psychologygroup.dk.