Psykolog Amager - Professionel behandling i København

Hos Psychology Group stræber vi efter at hjælpe vores klienter med at komme til bunds i deres udfordringer, uanset hvilke det drejer sig om. Vi tilbyder professionel behandling af en lang række forskellige udfordringer, og vi har hver især specialiseret erfaring indenfor differentirede genstandsfelter. 

Ved et forløb hos os kan du forvente et trygt og fortroligt rum med professionelle behandlingsmetoder, hvor dig og dine problemstillinger er i fokus hos en tilknyttet psykolog eller terapeut.

psykolog Østerbro

Start et forløb med en psykolog på Amager

Når man er tilknyttet som klient i vores klinik, har man forskellige muligheder for sin behandling. Man kan nemlig både vælge at afvikle sine sessioner hjemmefra via et online forløb med sin tilknyttede psykolog, eller man kan vælge et fysisk møde inde i vores klinik i indre by. 

Hvis du bor på Amager kan du nemt og hurtigt hoppe på bussen eller med metroen til vores klinik, men hvis du har det bedst med at blive derhjemme i vante rammer, kan du også sagtens få professionel hjælp online. Alt andet lige vil du være garanteret den bedst mulige behandling. 

Vi har et ønske om, at det skal være let tilgængeligt for alle at få hjælp igennem svære tider eller til udfordringer, som man kan døje med. Vi har derfor valgt at tilbyde forskellige former for konsultationer, så vores klienter kan vælge den måde, der er aller mest gavlig for den enkelte.

Vi tilbyder professionelle psykologiske ydelser

Med en gruppe bestående af fem kompetente psykologer og terapeuter kan vi tilbyde vores klienter psykologiske og terapeutiske ydelser med en masse erfaringer i bagagen. Vi beskæftiger os hver især med forskellige områder, således at vi sikrer  at kunne hjælpe alle, der måtte have brug for behandling af deres udfordringer. 

Det gælder både personlige problemstillinger såsom stress, misbrug, diagnosticeringer eller sorg og tab. Men vi tilbyder også bl.a. parterapi, hvis der er udfordringer i dit parforhold. 

Du og/eller din partner bliver tilknyttet en psykolog eller terapeut alt efter, hvilket område den pågældende problemstilling hører under. Dette kan som sagt forløbe ved enten fysisk fremmøde eller via online sessioner. 

Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig set og hørt, så vi tager alle problemstillinger alvorligt og planlægger et passende behandlingsforløb i balance med vores klienter.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.

Vores behandlingsområder

Hos Psychology Group behandler vi flere typer af udfordringer og problematiske adfærdsrutiner. Du kan herunder se vores behandlingsområder, og hvad du kan få hjælp af vores psykolog på Østerbro. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller dine muligheder med en psykolog, kan du altid kontakte os.

Personlighedsforstyrrelse

Forstå og lær at håndtere emotionelle reaktioner

Kognitiv terapi

Forbedr eller styrk det mentale helbred med kognitiv terapi

Angst

Få styr på din angst med behandling gennem psykoterapi

Spiseforstyrrelse

Behandling af alle spiseforstyrrelser

Depression

Depression er unik og findes i forskellige sværhedsgrader

Parterapi

Identificer uhensigtsmæssige mønstre i forholdet og opnå bedre kommunikation

Stress

Find årsager og se løsninger med terapeutisk hjælp

Traume

Få redskaber til at bearbejde traumatiske oplevelser

Kontakt en god psykolog Amager

Hvis du synes, at vi lyder som et sted, hvor du kan føle dig tryg og tilpas i professionelle hænder, så står vi klar til at tage imod dig og dine udfordringer med et åbent sind og en masse værktøjer, der kan hjælpe dig.

Du kan udfylde en formular på vores hjemmeside, hvor du beskriver det, som du gerne vil have hjælp til, hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt vedrørende en opfølgende samtale. 

Hvis du ikke er helt klar til at gå i gang med et forløb, eller hvis du blot har nogle opførlgende spørgsmål angående vores team eller til et forløb hos Psychology Group, så skal du være hjertens velkommen til at kontake os enten på telefon: +45 31 20 23 21 eller på mail peter@psychologygroup.dk.