cand.

Markus Lien

Jeg har en kandidatgrad i klinisk sundhedspsykologi fra Eötvös Loránd Universitet. Jeg afsluttede min praktik på Vangseter, som er Norges førende misbrugsbehandlingsinstitution, og der har jeg arbejdet som terapeut siden 2018.

Baggrund

I februar 2021 blev jeg ansat på dobbeltdiagnoseafdelingen på Sct. Hans Psykiatrisk Hospital i Roskilde.

Jeg er i øjeblikket ved at blive autoriseret psykolog med specialisering i CBT. Jeg praktiserer evidensbaseret psykoterapi med udgangspunkt i teorierne om kognitiv adfærdsterapi, motiverende samtale og klientcentreret terapi.

Jeg har desuden også erfaring med progressiv muskelafspænding og mindfulness-baserede teknikker. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og det norske fællesskab for Psykologisk Videnskab.

Hvad sker der i terapi

Hver behandling vil blive skræddersyet afhængigt af klientens præferencer og aktuelle behov. Det vil være et samarbejde, hvor vi sammen finder den mest meningsfulde vej for dig. Jeg vil bestræbe mig på at skabe et trygt og støttende miljø, hvor du kan føle dig fri til at udforske lige netop det, der optager dig. 

Jeg giver hver enkelt klient ubetinget respekt, empati og accept i den terapeutiske alliance. Herinde vil du føle dig hørt, lyttet på og forstået. Jeg vil stille målrettede og hjælpsomme spørgsmål, så du kan øge din egen indsigt og udvikle en sund motivation. 

At tage det første skridt til at begynde terapi kan være skræmmende, men min erfaring er dog, at folk føler en følelse af lettelse og håb og er rigtig glade for, at de kom.

Jeg tror på, at alle mennesker har en indbygget tilbøjelighed til selvrealisering, og hvis alle hindringer på vejen fjernes, vil personen udvikle sig til en moden, fuldt realiseret, voksen person. De fleste mennesker rapporterer desuden også om lige så gode virkninger af online terapi.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at planlægge den første aftale. Når du booker en tid, kan du forvente fuld fortrolighed. Vi praktiserer tavshedspligt i overensstemmelse med gældende regler.

Læs også om psykolog Vesterbro, Nørrebro, Amager, Østerbro, Indre By, Valby og Lyngby her.

Kontakt os

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Markus Lien, M.S.

Kognitiv terapi,  ADHD (voksne), misbrug, mindfulness og depression.

Lene 2

Lene Bisgaard, M.S.

Peter MacFarlane, Ph.D.​

Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Hanne-Berit_ny

Hanne-Berit Hahnemann, M.A. ​

Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.